Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela livet är som en hora

då man säljer sig alldeles för billigt
Men man måste göra det många gånger för att ha en chans
att kunna överleva dagen, samtidigt som man så lätt
kan få en bitterljuv smak i munnen
Vilket det kan ge då det hela står en upp i halsen..

Hela livet är som en hora!

Ken Cassel
13/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel