Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bär alla årstider inuti

Yviga fält av vinter
fjolårsgräset visslar i blåsten
ett ljust brus på avstånd
din blick i en fågels skräckslagna öga
ansiktet ett barns, den oskyddade kroppen
en hares flykt över asfalten
och tiden lika blek och slät som regn
timmarna drar ihop sig
till en natt av vallmo och saltvatten
en bädd av främmande örter
sov, osårbara
tills ingen jord finns kvar




Fri vers av Grävling
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-13 18:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin skildring av tiden och dess innebörd
2019-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är verkligen sant: Vi bär alla årstider inuti.
Dels bär vi alla årstiderna inuti och dels bär vi alla på alla årstiderna inombords.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling