Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmo

 

röda fläckar 

vallmon växer

på akvarellpappret

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-17 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
Det lär vara gott om vallmo i år.
2019-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Skaparglädje, ser en vacker bild för min inre syn.
2019-06-17

  cilax VIP
kort & kärnfullt
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin