Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

 

 

jag drömde en dröm då blåsten satte sin läpp mot fönstrets bleck
jag drömde en dröm där vinter blir till vår
så porlande vatten tinar frusna hjärtan

jag drömde en dröm att mörka stjärnor för alltid ska slockna och de ljusa ska tändas 


jag drömde en dröm om en väg som leder mot hopp och lycka
där blåsten i själen inte blir till en storm
utan en ton så skön,

 

full av hopp och tillförsikt i alla sorgsna hjärtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 19:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ord av tröst älskade klokuggla kram <3
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP