Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaguaren rusar

Spindelväv omlindad rund hjärtat.
Revirförsvarande tiger anar segervittring.
Leoparder trampar runt bland snäckskal och övergivna nätter.
Tukanernas sommar de vintrar kejsarpingvinen ruvar.
Där rådjuren söker sig mot rosenblad som svalkande regn.
Om drömmen vore glömskan i hjortronsnår.
Leende som lömska kobror hypnotiserar sitt byte.
Trollhassel och papegojblommor i bröllopsbukett.
Respektlöst du vaggar mina minnen till ro, men allt blir
svart som panterns igenomskådande blick.
Allt som aldrig var vi samlade i flamingons vingslag.
Iakttagen av dina känslor samlade i blåmusslor.
Vi sätter oss till bords och skålar för att körsbärsblommorna
äntligen slagit ut. Men jag ser att i din blick jaguaren rusar
i dina tankar. Vem kan ana vad vargen egentligen vill, när
allt jag vill är att höra din tystnad.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP