Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommartankar


Sommar

Sommardrömmar seglar iväg 

mina drömmar regnar ner

jag sväljer regnvatten och mina tårar

sommarvärmen klär av mig vinterskyddet

sommarnatten gör mig mer sårbar

men det är lättare att läka på barfotavandring

genom sommarängar och blommor som smeker mina  bara ben

älskade älskade sommar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-13 21:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas .)
2019-06-16

    Lars J
Underbar! ”Det är lättare att läka på barfotavandring”
2019-06-14

  TT
Lättsamma tankar när vi går mot ljuset. Fint mjukt diktat!
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP