Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En personlig tolkning/översättning av Elton Johns fantastiska låt Yellow Brick Road: Goodbye Yellow Brick Road https://g.co/kgs/dxzAQGe Se filmen Rocket Man!


Gul väg (Yellow Brick Road)


 

När ska du komma ner?

När ska du landa här?

Skulle jag stannat på farmen och strandat

och låtsats för evigt kär?

 

Du vet, ingenting är för evigt

jag skrev aldrig nåt kontrakt

inte nån gåva till dina vänner 

för unga att sjunga nån blues

 

Wee aah aah; weee a a a aah...

 

Tja, tack för din gula väg

den var väl cool fast feg

jag vill säkert så och plantera 

men väger noga mitt steg 

 

Att ugglor ylar i skogen

och paddorna bolar loss

det är bara grejer som händer

som apokalypser och bloss

 

Wee aah aah.. 

 

Vad ska du göra nu?

Fejka en plan och dra?

Själv slår jag upp en ny vodka och tonic

mår väl ändå hyggligt bra

 

Du hittar väl någon annan 

det finns ju en del av oss

brudar som ylar med stjärnor i pannan

och diggar raketer och bloss

 


Ja, tack för din gula väg

den var väl cool fast seg

jag vill ju säkert så och plantera 

men väger noga mitt steg 

 



Att ugglor ylar i skogen

och paddorna bolar loss

det är bara grejer som händer

som apokalypser och bloss

 

Wee aah aah...


 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nanna X
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-13 23:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om din tolkning. Bra rytm. Och ugglan finns med. Toppen.
2019-06-28

    Lena Söderkvist VIP
Snyggt!
2019-06-16

  TrollTörnTrappan VIP
Kul och eftersinnande version av sköna sången!! (och bussen jag reser med är GUL både utanpå och inuti. Dock någon tegelväg åker vi dessvärre icke på - ännu...)
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X