Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnets obearbetade känslor


Vuxet barn

Dunkla minnen
Obekväm känslor
Jo jag ser
Jo jag förstår

Helt fel nu
Helt rätt då

Men ändå har jag kvar mina överlevnadsstrstegier
De var nödvändiga då
Men nu fäller de krokben på mig

Det är ett uppvaknande
Det är att bli nykter
Känslomässigt nykter

Och det ska bli skönt

Lite rädd
Lite ovant

Och vad ska mamma säga?




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP