Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Varudeklaration av Serfarage


Flosklernas specialist

Jag är en politiker ja
älskar att varje da
jag är flosklernas specialist
använder dem med list
så att alla tycker de är bra
men bara jag har de rätta åsikterna

Ropen skalla
mer av allt till alla
utom till de rika
i dem kan vi skita
de har det så bra ändå
så dem kan vi slå
och många röster få





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-13 23:01



Bookmark and Share


  ULJO
"Du får ingenting ta med dig när du går"
2019-06-16

  Öknens Ros VIP
Var går gränsen för rikedom?
2019-06-14

  Kungskobran VIP
Alla vill bli rika
men det blev bara en fika
2019-06-14

  Fulbergarn
Ge dom rika mer
Så dom blir fler
Fattiga vill vi ej ha
För de är inget bra
Bättre med floskler

2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP