Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-08-02 20:31 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Leva eller enbart existera


äta, sova  arbeta hålla igång och streta

i livets grottekvarn
högre standard och löner
materialismens böner

utan att reflektera, nej sakta in ditt ekorrhjul
som snott in dig i sitt garn
skulle det här vara allt
protestera livet blir så kallt
livet är oss alla givet

vägra att enbart vegetera

livet är så mycket mera
Det är inte en uppblåst dröm eller saga
som enbart örat behaga
det är en verklighet som är sann 

 

den som söker sitt inre finner andra vägar
vinner sitt eget jag

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2019-06-13 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP