Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så levande

 

ditt ansikte vänder sig mot ljuset
varje del genomlyst skapelsens andetag
din musik genomtränger våra väsen

ögats betraktelse
det unika upenbaras hos varje själ

som en enda ljuslåga
omsluter din doft våra sinnen
ur det skymningsgrå

mot ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-14 13:15



Bookmark and Share


    glasa VIP
skön att läsa
skön
att vara vila i
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP