Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp er längtans dröm blicka upp mot ljuset

Skolavslutningar studentfester
framtidens unga människor planerar
förbereder sig för nytt i sina liv
man hoppas & ber att de ska få
inspiration att fortsätta framåt
inte ge upp sin längtans dröm
inte tappa taget då motgångar
kommer i deras väg och inspirationen
sjunker till låga uppgivar nivåer
samhället har blivit mycket tuffare
hårdare kallare och gjort livet svårare
politikerna har försämrat så mycket
många unga kämpar i motvind
de behöver få känna att de är
behövda i samhället och viktiga
önskar alla lycka till och vill
förmedla orden: Kämpa på
låt inte någon förminska er
sträck på er, ni är värdefulla
unika människor och låt
drömmarna ni bär leda er
framåt oavsett hur det ser ut
tappa inte taget blicka upp mot ljuset
ni behövs mer än någonsin
ni är Sveriges framtid!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-14 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP