Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den ljumma sommarkvällen


Himlen har slukat
kulglassens alla färger
och smaker ikväll

Den rosaröda
söt som jordgubb
blandat med
syrlig citrus och
blåbärslila

Alla lika
skymningsdoftande
I den ljumma
sommarkvällen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-14 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow så wackert!
2019-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Superb analogi!
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP