Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enigma

Du är där
Nära nog att se och röra
Alltid utom räckhåll ändå
Samma bar samma tunnelbana
Tittar jag över axeln är du borta
När mina trötta ögon söker sig hem
Uppenbarar du dig igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olleigrinden
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-14 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden