Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Examen

Här sitter vi
Han, de andra och allihopa
Farbror skålar och väser
Går alltid i bräschen
Tack snälla ni för flaskan
Ska ej spillas i förhastan
Dagen efter idag
Styr jag efter behag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olleigrinden
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-14 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden