Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren

 

 

nu är det sommar,  nu är det sol

det doftar ljuvligt från kaprifol 

det är ljusa sommarnätter

det serveras goda rätter

 

färskpotatis och sill

med extra mycket dill

jordgubbar och glass

helst i stora lass

 

vi älskar den svenska sommaren

efter långa kalla årstiden

sommarsol över oss lyser

vi bara sitter och myser

 

önskar en lång skön sommar

när alla ängens blommor blommar 

av alla årstider sommaren är

den jag håller mest kär

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-14 13:27



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
sommaren väcker energin och lusten på att leva om
2019-06-15

  Bodingen VIP
Ett kvartal av fyra som funkar, alltid något att glädjas åt, heja sommar!
2019-06-14

  Feliaxel VIP
Äntligen är den här den fantastiska sommaren
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP