Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronisk smärta - andas

 

Du avlider inte av smärtan

men du lider

och du ska lida

så länge som smärtan

dig rider

och under tiden

låt smärtans tårar falla

medan du dig åter samlar

bit ihop

stå ut

du kommer detta rida ut

för till slut

är det

det enda som räknas

att du ännu lever

att du får höra fåglars sång

uppleva regnets smatter

droppe för droppe

känna att du lever

i smärta

med smärta

mot smärta

medan du alltjämt

fortsätter andas

ett andetag

och ett till

och ännu ett

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-14 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja här gäller uthållighet och tro.
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP