Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERKÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!


KILLER OCH JAG

kö vid matakuten

pigalle går väldigt bra

vykortet från gävle

är det detta vi vill ha?

vem flyr in i flashbacks

där man aldrig kan bli kvar?

fast vår tid är flyktig

minns jag hur det var...

 

det var killer och jag

mot resten av stan

han var bara valp

jag var inte van

men det var killer och jag

mot resten av stan

och vi vandrade hem

genom sommardan

 

 

så låt det skina upp

så det blir som det var då

när vi gick från torget

så glada båda två

sista biten bar

jag min amstaffvän

ska vi nånsin ses

nere på stan igen?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-06-14 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP