Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan

Detta var länge mitt nu eller kanske till och med mitt då.
Sedan.
Jag hade för vana att inte leva nu, att inte tänka på då. Det blev sedan.
Sedan.

Jag kan minnas många stunder som försvann in i detta sedan för att just sedan aldrig dyka upp.
Det blir ju gärna så, sedan, att det som inte levs nu inte levs alls sedan och då är det ju även förlorat i då, för det hände ju aldrig.
Sedan.

Jag har lärt mig att inte leva sedan. Jag försöker att undvika att leva då. Jag vill inte påstå att jag är en sådan där numänniska med städat yttre och insiktsfullt liv. Kanske att jag lever snart istället med en rörelse mot nu.
Jag tänker sällan på då.
Då är inte nu och sällan sedan.

Ja, hur ska man göra för att skapa rätt nu?
Sedan.




Övriga genrer av magnus lorentzson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-14 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus lorentzson