Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utrota lupiner och snöbär ropas det i etern!


Vems fel är det?

Det låter som det är blommornas
fel men vem och och hur har denna
obalans skapats?

Förr slog man diken och ängar med lie
och man visste precis när det var dags
för att skydda återväxten.

Nu slår man sönder allt med maskiner
och använder inte kunskapen om
växternas behov för överlevnad!

Det börjar bli ont om plats och
näring även för människor på vår
planet

Tänk om man skulle säga samma sak
om människor som hela tiden tar mer än
de ger tillbaka. Skulle de också utrotas.?

Varför ser man inte ORSAK- VERKAN??




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-14 15:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av insikt!
2019-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2019-06-14

  morgonstjärna VIP
WOW strålande insikter! Exakt jag tjatar om hela tiden.
ett enda Ekorrhjul av dumheter när näsan sitter i vägen
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP