Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan allt hände


Jag vill inte bli förväxlad
med den här
som håller om mig
med en hel kropp

Jag vet ju
att någon kommer att knacka
mig på axeln
och säga:

”Sorry, det var inget”

och stänga av alltihop

Livet var bara något
som spelades upp
av någon
på något bärbart,
och sedan tog lunchpromenaden slut

En rabatt utanför ett advokatkontor
i en engelsk deckarserie
var det sista jag upplevde

Det här skrev jag innan allt hände




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-14 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP