Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARNING!


Om att ta en tupplur i stadsparken!


Det var en bastant gumma från Eslöv
Som föll och satt sig på en hög av löv

Här något inte stämmer
För hon hörde ett jämmer

På gravsten sedan stod, han dog av röv




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-14 16:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nödrimmar du i sommarsol, som om du redan tänkt dig viol och fiol, det känns som en repris, att skriva hem om på detta vis, precis som om hanen just gol...
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST