Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad kan man göra?


Morgondagen krossar nuets planer

Bland det svåraste och för mig mest tidsödande är att försöka få något begripligt ut av en teknisk manual vare sig den är på papper eller online.
I ett anfall av rädsla för virus och ett nu djävlar skall jag visa en klentrogen omvärld att även jag kan besegra div tekniska "utmaningar" skulle jag installera ett inköpt antivirusprogram modell Norton by Symantec som hade tittat uppfordrande på mig i kanske en månad eller eventuellt mer. Det var länge sedan jag gav mig på något dylikt.
För det första var det en total överraskning att det följde ingen skiva med som skulle laddas ned från datorns dvd-fack. Allt skulle ske på nätet i tre enkla steg.
Koden visade sig bestå av en slinga om tjugofem bokstäver grupperade i grupper om fem. Några ynkliga siffror fanns också med. Man skulle uppsöka Norton.com/setup så skulle det lösa sig. Det var bara att med mod gripa sig an uppgiften För det första någon väl avgränsad plats att skriva koden stod inte att finna. Jag letade och letade i instruktionsfilmerna på alla möjliga sätt och vis. Lätt desperat klämde jag in koden (jag vet inte var) någon klar indikation på att jag slutfört nedladdningen fick jag inte.(gr)
För det andra jag hade tänkt byta devis vid min profilbild.
Jag misslyckades med allt, att stolt förklara som Bush en gång gjorde "mission accomplished" är ju definitiv att ta i... Btw tycker inte ni också att så kallade datanördar har ett något märkligt utseende i ansiktet?




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-14 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP