Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGE IDAG - tanka

Bomber briserar

skrämmer barn och raserar

våld eskalerar

startar lägenhetsbränder

Gud, vad är det som händer?

 

Saknad av moral

vapensmuggling syns legal

skadan blir fatal

kränkta vänner fiender

Gud, vad är det som händer?




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-14 18:21



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag vet inte, ...
är svarslös.

2019-06-17

  ULJO
Mänskligheten håller på att förgöra sig själva. Vår planet är snart bara en plats för girighet och kriminalitet. På en randen till en soptipp.
2019-06-16

  Blomma-Stjärna VIP
mycket bra tanka!
om gängbråk, vapen-och bombdåd

engagerade poliser som samarbetar med kuratorer i förebyggande syfte
rapporteras ha kraftigt minskat våldet - bl.a. får de stöd som vill gå ifrån gängen ( till fängelse kanske först men också till jobb eller utbildning )

+ ett samhälle med mindre klassklyftor är aldrig fel när det gäller integration och solidaritet
2019-06-15

  M.Eta
Man undrar hur sjuk en del av mänskligheten är! Bra tanka!
2019-06-15

  Niliboy
Bravo!
2019-06-15

  Feliaxel VIP
Hur ska det sluta kan man undra
2019-06-15

  Poeten Salvador VIP
Det finns två separata Sverige, det onda och det goda
2019-06-14

  Öknens Ros VIP
Vi lever inte längre i ett land fritt från terror och våldsdåd.
2019-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Här belyser du verkligen ett samhälle som som håller på att gå över styr!
Det behövs goda krafter för att övervinna de onda.
2019-06-14

  Fem hjärtan VIP
Din fina text berör och vi är nog många som undrar vad som händer..
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP