Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppsåt avsikt kära



jag uppehålls i livet
av din goda avsikt

av ditt goda
uppsåt

av att du
min älskade kära

vill mig
mitt bästa

och hela mitt
levernes väl





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-14 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2019-06-25

  morgonstjärna VIP
varje levande själ önskar sig
alla får ingen barndom, sår livslånga
allt liv lika värdefullt
fast alla ser det.
vackert formulerat det sanna.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP