Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar sommaren

Tänk att gå på parningsdans i folkets park.
Äntligen är den underbara sommaren här.
Vi leker, vi skrattar, vi stojar och skämtar.
Sill och nubbe, eller bara sitta på en stubbe.
Om sommaren så blomstrar människorna.
I en ändlös kärlek steker vi oss gyllenbruna.
Den sprittande glädjens tid med sol och bad.
Den midsommars ljusa natt dränks i skratt.  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-14 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP