Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara

 

 

vill ligga tätt intill dig

känna dina andetag

veta du finns där för mig

kanske inte för alltid

bara intill tidens ände




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-14 18:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bara!
:)
2019-06-15

  Bodingen VIP
Sovsäck för två
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP