Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillit

 

betydelselöst om himlen faller ned
eller om berg börjar brinna
den ende jag tror på är du
och vad vi skrev mellan raderna
våra minnen
talar högre än tiden
Våra minnen är så starka
de goda är grunden
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-14 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP