Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERKÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!


ONDSKANS ÖNSKAN

ni kan aldrig önska bort mig

för det tjänar inget till

krama era avtryckare

ni får aldrig som ni vill

bort mot allt det blånande

här räcker ingen utopi

det som gäller är bli farlig

farlig för att jag är fri

 

Och DET kan jag alltid glädjas över

Och DET kan ingen ta ifrån mig

Och DET kan aldrig devalveras

För Guds Ord står fast

 

i exekutionsplutonen

finns en underlig bandit

han störs av revolutionen

längtar aldrig nånsin dit

man spyr galla och sarkasmer

för man måste skydda sig

haschmoln, fylla och orgasmer

udden riktar man mot Dig

 

 

oföränderliga värden

råmärkena rubbas ej

ty så älskade Du världen

ty så älskade Du mig

bussföraren kör så ryckigt

det är svårt att skriva här

jag har rest mig mot förtrycket

de förryckta dansar där

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2019

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-06-14 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP