Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bygger kojor

Vem bygger kojor
när man har fått studsmatta

vem bygger lådracerar numera
när pappa köpt go-cart

vem skottar upp en egen skridskobana
när mamma curlingkör till hall med is

vem seglar jolle
när ski-jet finns

och
i i-phåneriets era spelas naturligtvis
inte längre fia, krocket eller monopol




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-14 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP