Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERKÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!


JAG HAR GLASS

Jag har glass

Men det blir aldrig som man tänkt sig

Du har klass

Jag minns en skolkamrat som dränkt sig

"Alles klaar"

som Falco sjöng på åttiotalet

Käre Far

styr upp mig när jag girar galet

 

Dricker té

för Kvällsro hjälper mig att sussa

Jag vill be

och mellan varven gosa, pussa

Lars är död

För han blev randad hårt med remmen

Dränkte sig

Kanske vid Rullsand eller Brämmen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2019-06-14 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP