Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är inget svar jag söker ... Vare sig nu eller då när jag publicerade denna text här tidigare i juni 2006. - Nu 2019 när du finns i mitt liv känner jag mig som allt annat än statist när jag är med dig...


Preskriptiv distans

Ibland
en hand
en känsla
en doft
en strand

omsluten av dimman
i gryningstimman

alltför långt ifrån land

utan några
egentliga alternativ

det likväl känns
som om att vara
statist i mitt eget liv



©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-14 18:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänkvärd dikt
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP