Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERKÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!


JOHN LENNON LEVDE SOM ETT SVIN

John Lennon levde som ett svin

Varför ska sånt glorifieras?

Ett liv på sprit och heroin

Varför ska sådant premieras?

 

Sid Vicious var en idiot

Ett offer för sin egen myt

Sånt vill jag alltid kämpa mot

Allt detta destruktiva skryt

 

Jim Morrison var en shaman

Förbrukad dog han i en pool

Ett Satans redskap, charlatan

Hur kan man tycka han var cool?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2019-06-14 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP