Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - sommarnatt


det blir inte mörkt
ännu i sommarnatten
sjunger en fågel




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-14 23:23



Bookmark and Share


  Pasi1968
Tänk, så få ord och något som ritar så mycket.
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP