Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SYNDABOCK, EN SYNDABOCK

En syndabock, en syndabock

Ack, ge oss snabbt en syndabock!

Men inte knark och inte rock

Nej, blott en mänsklig syndabock

som vi kan projicera på

En syndabock, så ful och rå

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-06-15 04:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta är allvar.
Här handlar det om idioter som till varje pris ska hänga upp sin taskiga barndom på mig och använda mig som boxboll.
Sabla avskum.
2019-06-19

    ej medlem längre
Lustifikation när den är som bäst!
2019-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Ytterst allvarlig, faktiskt.
En grupp "poeter" har sammangaddat sig mot mig och vill få bort mig härifrån p g a mina texter. De påstår att jag sprider hat...
I själva verket är det de själva som gör det.

Tack för din kommentar!
2019-06-15

  Lottie Ålhed VIP
Talande humoristisk text!
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP