Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobiliserar

Igår återintog
den onde min kropp
Smärtsensorer
som skrek i panik
medan leder
och muskler stelnade
Idag mobiliserar jag
Skjuter skarpt
Hårt men ömt
kramar jag ledbrosket
starkt igen
Artrosen ska jagas
på flykt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-15 07:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text om att samla kraft och mod!
Mera, vetja!
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP