Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DENNA SAGOOMSPUNNA KÄRLEK

DENNA SAGOOMSPUNNA KÄRLEK

Varför känner du dig ledsen i ditt hjärta min kära
Känner du att det är ett tungt ansvar att bära
Jag behåller i mig din evinnerliga kärlek i min själ och hjärta
Välsigna Gud som skickade dig till mig i min otroliga smärta

Du är min ängel, du är min sol och du är jordens salt
Man kan inte säga mindre än att du är absolut mitt allt
Min kärlek är som tidvattnet din själ är stranden
Den enda lilla önskan är att få gå med dig och hålla handen

Jag tillhör dig tills jorden slutar att vara och allt är förbi
Det jag vill är att det nu och för alltid är bara vi
För när jag ser dig framför mig är det som en älvalek
Om jag ger dig mitt hjärta kan du då ge mig din kärlek

Som en vind smeker jag din kind och viskar kärleksfulla ord
Mitt paradis har jag med dig på denna sagoomspunna jord
Kärleken och kärlek tar, den kommer alltid att finns kvar
När en ny morgon randas så där frisk och skön och klar


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-15 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj