Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ärlighet och äkthet bemöts aldrig/EGEN BILD


HYCKLERI!

Så artigt  beter han sig 

framför folk

Så elakt beter han sig

när han är ensam med henne

Artighet och elakhet går inte samman

De är så parallella så att inte alls går att instämmas

Vägen är alltid på väg mot det omöjliga 

Ärlighet och äkthet bemöts aldrig




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-06-15 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP