Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte hela sanningen...men snacka om att tala för döva öron


Far och flyg...bagatell

 

 

Celebert besök

på blixtvisit i Stockholm

Greta talade

till gäster som sen var och

en tog flyget hem igen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-15 10:18



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Mötet hade med all säkerhet en stor klimatpåverkan....
2019-06-17

  Birk Andersson
Skype funkar hur bra som helst, så onödigt att fysiskt åka på en massa möten..
2019-06-15

  Kungskobran VIP
Han skulle tagit båt, helst segel båt, videolänk eller stannat hemma.
Undrar hur mycket han fick för framträdandet
2019-06-15

    Sefarge VIP
Att prata. ..Och lyssna
Vad allt har hänt
När och om Greta
Kommer till klimakteriet?
Med naturen. Den som
Lever får väl se. ..

2019-06-15

  Annaemi VIP
Paradox, hur man vänder sig har man ändan bak!
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP