Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans mörka och onda sida.


FÖRTAL


Finns inget skydd mot förtal. Bit ihop, förlita dig
på din inre styrka. Inre skörhet gör dig stark!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-15 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje