Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda landet från undergång & sjunga yttrandefrihetens sång

Det finns många som vågar
stå upp för sitt fosterland
vågar sätta ner sin fot högt
mot alla skador som pågår
alla enorma öppnade sår
som blöder dag som natt
mot allt ont som infekterat
varbölderna växer som ogräs
vissa har spruckit & ur
rinner illadoftande vätska
fler & fler känner av den
inser att något måste göras
annars kommer det förgifta
precis allt i sin otäcka väg
modiga eldsjälar arbetar på
skriver obekväma saker
säger obekväma saker
de bryr sig inte om vad
andra tycker & tänker
deras viktiga budskap
ska synliggöras till varje pris
repressalier är vanligt
men det struntar de i
de bara fortsätter framåt
stoppa dem går inte
de hittar andra vägar..
det enda de vill är att
rädda landet från undergång &
sjunga yttrandefrihetens sång
de älskar sitt Sverige & vill
att det åter ska få blomstra
dofta liv & lust & glädje
jag tillhör även den
frihetsgruppen!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-15 11:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till fb och twitter!
2019-06-16

  M M Mannheim VIP
En verklighetsbild av verkligheten! Den säger allt!
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP