Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvist - Haiku

 

 

när jag var ett barn

visste vad rättvisa var

inte de vuxna




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-15 12:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...och uppmärksamma
2019-06-16

  Kungskobran VIP
I alla fall spontana.
2019-06-15

  Birk Andersson
barn
är ofta
rätt visa
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP