Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening eller mål

 

 

vi rusar genom livet

som varje dag vore den sista

tar det stora klivet

vi slutar ändå i en kista

 

besatta av den stora lyckan

för att sedan bli besvikna

vi stöder oss på kryckan

av livet blir vi svikna

 

vi försöker igen och igen

nog måste lyckan finnas

att hitta en riktig vän

man vagt något vill minnas

 

en tid som förflutit har

när allt annorlunda var

bara i drömmar existerar

med en smäll exploderar 

 

i jakten på det evigt beständiga

stupar vi på den långa vägen

att försöka föreviga

det som bara är en sägen

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-15 13:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Väldigt bra flyt i texten och bra rimmat må jag säga
2019-06-17

  Bodingen VIP
Livet är kort, döden är lång
2019-06-16

  Kungskobran VIP
Stor tragik
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP