Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helt ofarlig text. Kan även läsas av hyperkänsliga våp.


JUNIBARN EN LÖRDAG

brisen från väster

är behaglig i dag

vädret är underbart

drömläge för det junibarn som jag är

en helt förträfflig start

 

snart är det fullsatt här

på första parkett

folk som vill ha kontakt

just nu känns livet faktiskt lekande lätt

flyter i lagom takt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-06-15 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP