Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid

Vi går här på stranden tillsammans och drömmer oss bort till en annan tid.
En tid då allt var så lättsamt, och alla våra problem inte fanns.
En tid då vi bara behövde öppna dörren för att vårt liv skulle bli ett äventyr.
Ja en tid fylld av både lycka och kärlek, men även av sorg och svek.
En tid då vi var fria och fulla av lek.
Men idag går vi här hand i hand, lika fria som då.
Men med håret gråt som askan och huden åldrad genom tiderna.
När vi går här tillsammans och drömmer oss bort.




Fri vers av Tess Strand
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-15 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"En tid då vi bara behövde öppna dörren för att vårt liv skulle bli ett äventyr"!
Jättefin mening i en vacker text!
Mera!
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess Strand
Tess Strand