Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt!

Om vi har en situation
som kan lösas
på två sätt;
vilket väljer de flesta?

I det första fallet
löses problemet
genom att någon upplever
lite besvär,
eller ibland mycket besvär

I det andra fallet dör någon

Faktum är
att nästan alla väljer
döden
som den bästa lösningen,
medan de få som röstar
för besvären,
ringaktas och hängs ut,
och kallas fanatiker

Är det inte konstigt?




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-06-15 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP