Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sveper vingarna om

Gardinernas långsamma andetag
honungsvita skyar, duvgrå kvällen
utplåningens sötma
hur groddjuren somnar, hjärtstillastående
under nattens fladdrande segel
du säger: andas försiktigt
berätta något jag glömt
erinra om ett djur
le som svärmande hundar
och fåglarna sjunger vid midnatt
i ett brev du skrev och lät ligga
du säger: bär undergången ömt mot bröstet
tills vi behöver den




Fri vers av Grävling
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-15 19:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man ser allt framför sig, fint , vackert
2019-06-15

  Nanna X
Mycket vackert
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling