Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överkänsliga aristokrater och andra på höga hästar varnas!


DEN POETISKA ARISTOKRATIN

"Nej, men titta!

En dikt till!

Skriver han verkligen

som han vill???

Ännu en !

Nej, usch och fy!

Vill inte stanna här

Jag måste fly!"

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2019-06-15 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP