Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SER TILLBAKS

Ser tillbaks på det jag väntat på

Tänk så fort det hela går ändå

innan allt går åt ett annat håll

innan vinden bär en ton av moll

Det är samma sak varenda år

några veckor efter slutad vår

står jag där och tänker:

Än en gång

tonar inom mig min barndoms sång...

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2019

 

Writers: (Gary Geld/Stig Andersson)

när jag måste ta farväl
av en sommar
känner jag vemod var gång
den sista rosen dör
och i moll slutar visan
sommarens sång
var det sommarn's vita ljus
är jag älskad
vintern känns alltid lång
hur går den melodi
som han sjöng sunnanvinden
sommarens sång
nu sover
alla blommor
från dungarna hörs ingenting
och sjön har lagt sig
för vintern
blott jag går rolös omkring
när jag måste ta farväl
av en sommar
minns jag en vän en gång
en vän jag aldrig mött
och kanske just därför
har sommaren en sång
-
(mellanspel)
-
när jag måste ta farväl
av en sommar
känner jag vemod var gång
den sista rosen dör
och i moll slutar visan
sommarens sång
-
sommarens sång
-
sommarens sång
-
sommarens sång
-



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2019-06-15 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP