Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armod


Ångesten äter upp oss inifrån
trots medicinen

vi försöker äta nyttigt
och röra på oss

vingla fram på cykeln
tills det blir punktering

omslutas av det gråa
och en förlamande trötthet

det skulle hjälpa en hel del
med en extra tusenlapp.




Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-15 21:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj så bra! Bra upptakt, träffande bild med cykeln, och avslutet, visst är det så!
2020-04-26

  Mockasinet
Oj.
Där skildrar du verkligen den verklighet som vi så många har hamnat i.
Tungt men bra
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP